تبلیغات
 ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ در هیاهوی گیج این دنیا هر چه را خواستم کنارم هست! جز تو که نیستی نمی آیی...! به حضورت نیازمندم باز ...! #من_فقط_یک_حاجت_دارم--- اللهم عجل لولیک الفرج
فا تولز - ابزار رایگان وبمسترساخت حرفه ای کد متن متحرک
آشپزی آسان - طرز تهیه قلیه ماهی  ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

طرز تهیه قلیه ماهی

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :
برای 3 نفر
ماهی (ماهی شیر یا هر ماهی دیگر جنوب مانند هامور، راشكو، سنگسر، حلوا سیاه و...)نیم كیلو                           
سبزی (گشنیز و شنبلیله)نیم كیلو                                                            
پیاز2عدد                                                                
سیر1بوته                                                                            
نمكبه میزان لازم                                                       
فلفلبه میزان لازم                                                      
رب گوجه فرنگی2قاشق غذاخوری                                                   
روغنبه میزان لازم                                                      
تمبر هندی (عصاره)1لیوان                                                     

قلیه ماهی

قلیه ماهی معروف ترین و خوشمزه ترین غذای جنوبی است كه در اهواز ،خوزستان و سایر مناطق جنوبی كشور بسیار محبوب است.

طرز تهیه:


ابتدا پیاز را در قابلمه‌ای با كمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس سبزی خرد شده را به آن افزوده و تا هنگامی كه رنگ سبزی تغییر پیدا كند، تفت می‌دهیم. بعد سیر له شده را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین به سبزی‌ها افزوده و آن را به مدت 2 دقیقه هم می‌زنیم تا كاملاً با هم مخلوط شوند. 
در این مرحله ماهی پاك شده را (تیغ و استخوان‌های ماهی نباید خارج شود) همراه با رب گوجه‌فرنگی به مخلوط درون قابلمه می‌افزاییم و پس از تفت دادن آنها به مدت یك دقیقه، عصاره تمرهندی را با آرد مخلوط كرده و به همراه سه لیوان آب به مواد قبلی اضافه می‌كنیم. بعد از اینكه جوش آمد، حرارت را كم كرده و می‌گذاریم تا كاملاً جا بیفتد.

نكات:


1)این غذا به عنوان خورش و با برنج سرو میشود.
2) در بعضی از مناطق جنوبی به این خورش رب گوجه‌فرنگی اضافه نمی‌كنند.
3)این خورش طعم بسیار تندی دارد.
4)برای تهیه عصاره تمبر هندی یك لیوان آب و نصف یك بسته تمرهندی را با هم مخلوط كرده و از صافی رد كنید تا عصاره آن به دست اید.

منبع: سوران



طبقه بندی: غذاهای دریایی، 
برچسب ها: طرز تهیه قلیه ماهی، ماهی، قلیه، غذاهای دریایی،  

تاریخ : جمعه 18 تیر 1395 | 06:30 ق.ظ | نویسنده : رباب مرادی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حریم علم
  •  ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ