تبلیغات
 ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ در هیاهوی گیج این دنیا هر چه را خواستم کنارم هست! جز تو که نیستی نمی آیی...! به حضورت نیازمندم باز ...! #من_فقط_یک_حاجت_دارم--- اللهم عجل لولیک الفرج
فا تولز - ابزار رایگان وبمسترساخت حرفه ای کد متن متحرک
آشپزی آسان - طرز تهیه آش عباسعلی... یکی از آش های معروف و سنتی کرمانشاه است  ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

آش عباسعلی یکی از آش های معروف و سنتی کرمانشاه است . این آش در ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری پر طرفدار بوده  و از محبوبیت خاصی بر خوردار است .


مواد لازم :


  • نخود:………………………… نصف پیمانه
  • لوبیا چیتی:……………………نصف پیمانه
  • لوبیا سفید:……………………  نصف پیمانه
  • گندم پوست کنده:…………… ۱/۵ پیمانه
  • برنج:…………………………  نصف پیمانه
  • عدس:…………………………نصف پیمانه
  • گوشت دنده گوسفندی:………۳۰۰ گرم

  • پیاز درشت برای پیاز داغ:… ۵ عدد
  • سیر برای سیر داغ:………… ۱۰ حبه
  • نمک و زردچوبه:……………به میزان لازم
  • فلفل سیاه و قرمز:…………… به میزان لازم
  • روغن حیوانی:…………………به میزان لازم
  • نعناع خشک برای نعناع داغ:به میزان لازم

 

 

طرز تهیه :

این آش ترکیبی از غلات و حبوبات و گوشت میباشد . حبوبات را یکی دو روز قبل خیسانده و چند بار آب آنرا عوض کرده و باهم بپزید .حبوبات بعد از پخته شدن بایستی به راحتی با فشار دو انگشت له شود و سفت نباشد . برنج را هم خیسانده و کنار بگذارید. گوشت و گندم را جدا از هم پخته  و در اواسط پخت برنج را به گندم اضافه کرده تا با هم بپزند، گوشت را ریش ریش کرده وبا  تمامی مواد پخته شده روی شعله گذاشته و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و بگذارید تا آش جا بیفتد .طوری که دانه های گندم و برنج تقریباً در آن نا مشخص شود و هر چند وقت یک بار هم بزنید تا ته نگیرد این آش به واسطه داشتن گوشت کشدار شده و هر چقدر مزه تند داشته باشد خوشمزه تر است . مقدار کمی از پیاز داغ را برای تزئین نگه دارید و بقیه را برای خوشمزه تر شدن به آش اضافه کنید چند جوش که زد و با پیازداغ مزه دارتر شد شعله را خاموش کرده و روغن حیوانی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .هر چقدر روغن حیوانی و پیاز داغ بیشتر باشد خوشمزه تر و بهتر میشود ولی چون بعضی از افراد محدودیت خوردن روغن حیوانی دارند میزان آنرا کمتر یا از روغن زیتون استفاده کنند با کشیدن  آش در ظرف و تزئین توسط پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ سفره افطاری را رنگین کنید .




طبقه بندی: انواع آش، 
برچسب ها: آش عباسعلی، آش،  

تاریخ : چهارشنبه 19 خرداد 1395 | 05:46 ب.ظ | نویسنده : رباب مرادی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حریم علم
  •  ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ