تبلیغات
آشپزی آسان - تر حلوا_با_هویج افطاری استان همدان

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
تر حلوا_با_هویج افطاری استان همدان



ashpazitak@:point_left:
به دوستات فوروارد کن:heart_eyes::heart:

دستور غدایی زیر یکی از غذاهای سنتی استان همدان است که معمولا بر سر سفره افطار همیشه همراه دارند.به دستور زیر توجه کنید.

 

ترحلوای هویج یكی از دسرها و یا پیش غذاهای اصیل شهر همدان است كه سر سفره افطار مردم این شهر قرار می‌گیرد.

 

مواد لازم :

 

 هویج

 نیم كیلو

 شكر یك استكان زعفران نصف استكان گلاب یك استكان روغن نصف استكان آرد برنج یك پیمانه هل آسیاب شده3 عدددارچین به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچه‌ای رد كنید تا‌ آب درون هویج خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب كه طلایی شد زعفران، آب، روغن و شكر را به هویج ها اضافه كنید و مواد را خوب به هم زده تا كمی سفت شود.

حال گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه كرده و پس از كمی سرد شدن آن را داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودرنارگیل آن را  تزئین كنید.

ashpazitak@ :point_left:
به دوستات فوروارد کن:heart_eyes:

تاریخ : سه شنبه 18 خرداد 1395 | 05:49 ب.ظ | نویسنده : رباب مرادی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.