تبلیغات
 ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ در هیاهوی گیج این دنیا هر چه را خواستم کنارم هست! جز تو که نیستی نمی آیی...! به حضورت نیازمندم باز ...! #من_فقط_یک_حاجت_دارم--- اللهم عجل لولیک الفرج
فا تولز - ابزار رایگان وبمسترساخت حرفه ای کد متن متحرک
آشپزی آسان - شیرینی بادام زمینی  ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
:ribbon: شیرینی بادام زمینی :ribbon:





شکلات (چیپس،تخته ای یا هر شکل دلخواه) به میزان لازم
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
آرد 1و1سوم پیمانه
وانیل 1قاشق چایخوری
تخم مرغ (بزرگ) 1عدد
کره بادام زمینی نصف پیمانه
شکر قهوه ای 1پیمانه
شکلات سفید 50تا100گرم
کره نصف پیمانه



طرز تهیه این شیرینی فوق العاده سادست و در عین حال هم بسیار خوشمزست.دستور تهیه این شیرینی طوریه که حتی مبتدی ترین افراد هم از پس پختش برمیان!

طرز تهیه:
ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.یک ظرف آب نیز داخل فر قرار دهید تا حرارت آن معتدل شود.کره بادام زمینی را در خانه و با توجه به دستور زیر آماده کنید .

کره را به دمای اتاق رسانده و آن را با شکر قهوه ای مخلوط کنید و با همزن به خوبی یکدست کنید.تخم مرغ را نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید و بعد آن را به همراه کره بادام زمینی به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی یکدست کنید.

آرد،جوش شیرین و وانیل را مخلوط کرده و 2بار الک کنید و آنها را کم کم به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.قالب های مناسبی را انتخاب کرده و آنها را با کره چرب کنید.داخل هر قالب به میزان 2سوم آن خمیر ریخته و قالب را داخل فر قرار دهید.
حدود 10تا 12دقیقه بعد شیرینی را از فر خارج کنید.روی هر شیرینی مقداری شکلات سفید رنده کنید و یک تکه شکلات تخته ای قرار داده و با دست آن را بفشارید.
15دقیقه شیرینی را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود سپس به وسیله چاقو چرب شده آن را از قالب جدا کنید.

نکات:
1)بهترین دمای فر برای گرم کردن و پخت شیرینی دمای 180درجه سانتی گراد است.
2)در صورت تمایل به جای شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کنید یا آنکه نیمی از آن را شکر قهوه ای و نیمی از آن را شکر سفید بریزید.
3)در صورت تمایل مقداری فندق چرخ شده هم به مواد اضافه کرده و روی آن شکلات فندقی قرار دهید




طبقه بندی: کیک و شیرینی،  شیرینی های خشک، 
برچسب ها: شیرینی بادام زمینی، شیرینی خشک، کیک و شیرینی، شیرینی، بادام زمینی،  

تاریخ : شنبه 22 اسفند 1394 | 10:07 ق.ظ | نویسنده : رباب مرادی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حریم علم
  •  ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ