تبلیغات
 ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ در هیاهوی گیج این دنیا هر چه را خواستم کنارم هست! جز تو که نیستی نمی آیی...! به حضورت نیازمندم باز ...! #من_فقط_یک_حاجت_دارم--- اللهم عجل لولیک الفرج
فا تولز - ابزار رایگان وبمسترساخت حرفه ای کد متن متحرک
آشپزی آسان - طرز تهیه بیسکویت ام اند امز  ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

مواد اولیه :
تخم مرغ1 عد                                                              
وانیل1 ق چ                                                            
آرد1 پیمانه + 1/4 پیمانه                                                     
شکر1/4 پیمانه + 2 ق غ                                                      
کره50 گرم                                                           
جوش شیرین1/4 ق چ                                                          
m&ms1/4 پیمانه                                                        

بیسکویت ام اند امز

کاملا رنگارنگ. کاملا بهاری. کاملا بچه پسند. 
ولی لذت اصلیش واسه بچه ها زمانیه که خودشون بیسکویتها رو آماده کنند. 
نگران نباشید اینقدر آسونه که میتونید بدید از صفر تا صدش رو بچه خودش انجام بده. 
بیسکویت ام اند امز

فر رو روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم.


یک تکه کاغذ روغنی توی سینی فر قرار میدیم. نیازی به چرب کردن نیست. 
شکر و کره و تخم مرغ و وانیل رو توی بلندر مخلوط میکنیم. 

کره باید نرم باشه.


میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید.


بیسکویت ام اند امز

آرد و جوش شیرین رو هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم.


پالس بزنید خمیر نباید ورز داده بشه یا زیاد هم بخوره 
بیسکویت ام اند امز

با قاشق بستنی بیسکویتها رو قالب زده و با فاصله توی سینی مرتب میچینیم. 
بیسکویت ام اند امز

روی بیسکوییت ام اند امز قرار میدیم. 
بیسکویت ام اند امز

داخل فر گذاشته
مدت زمان پخت 15 تا 20 دقیقه است. 
بیسکویت ام اند امز

شش تا بیسکویت بزرگ درست شده ولی شما میتونید بیسکویتها رو کوچولو درست کنید هم تعدادش بیشتر میشه هم سریعتر میپزه. 
بیسکویت ام اند امز

یه موضوع دیگه هم عرض کنم. من عمدا بیسکویتها رو کم شیرین گرفتم. ت 
اگر میخواید میتونید یک لیوان ام اند امز توی خود خمیر بریزید که بیسکویت کاملا شیرین شه. 
بیسکویت ام اند امز

کاور بیسکویت ترده و درونش نرم. اگر دوست دارید همه بیسکویت ترد باشه میتونید قبل از پخت، با کف دست بیسکویتها رو پهن کنید تا قطرشون کم باشه یا اینکه کوچولو درستشون کنید تا مغزشون هم در اثر گرما کاملا ترد بشه. 
همینطور که مشاهده میکنید بیسکویتها تپلی هستند و فقط فشار دانه های ام اند امز موقع تزئین باعث میشه کمی پهن بشن که باز موقع پخت به دلیل پفی که میکنه از نو تپلی میشه. 

بیسکویتها ماندگاری خوبی دارند. در ظرف دربسته خارج از یخچال نگهداری کنید. و برای بیشتر از دو سه روز بذاریدش توی یخچال که البته باعث میشه سفت شن. ولی بیسکویت خانگی مخصوصا اگر برای بچه ها باشه بهتره تازه مصرف شه.


منبع:سوران




طبقه بندی: کیک و شیرینی، 
برچسب ها: طرز تهیه بیسکویت ام اند امز، بیسکویت، بیسکویت ام اند امز،  

تاریخ : دوشنبه 10 اسفند 1394 | 10:22 ق.ظ | نویسنده : رباب مرادی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حریم علم
  •  ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ