تبلیغات
 ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ در هیاهوی گیج این دنیا هر چه را خواستم کنارم هست! جز تو که نیستی نمی آیی...! به حضورت نیازمندم باز ...! #من_فقط_یک_حاجت_دارم--- اللهم عجل لولیک الفرج
فا تولز - ابزار رایگان وبمسترساخت حرفه ای کد متن متحرک
آشپزی آسان - طرز تهیه سوپ قارچ با مرغ و جو  ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

طرز تهیه سوپ قارچ با مرغ و جو

آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت

مواد اولیه :
برای 4 نفر
جو (پوست كنده)نصف لیوان                                                           
قارچ (خرد شده)2لیوان                                                          
هویج2تا3عدد                                                         
شیر1لیوان                                                          
جعفری (ساطوری شده)نصف لیوان                                                        
مرغ (سینه)1قطعه                                                        
خامه5قاشق غذاخوری                                                
سیر3حبه                                                       
كره2قاشق غذاخوری                                           
نمكبه میزان لازم                                               
فلفلبه میزان لازم                                             
عصاره مرغ1بسته                                              
برگ بو4عدد                                                
پیاز1عدد                                                 

سوپ قارچ با مرغ و جو

طرز تهیه : 


ابتدا در ظرفی مقداری كره آب كرده و مرغ را در آن كمی تفت میدهیم.پیاز را 4قطعه كرده و به مرغ اضافه كنید.عصاره مرغ را با آب جوش مخلوط كرده و به همراه برگ بو به مرغ اضافه كرده و اجازه میدهیم مرغ بپزد.
درون ظرفی جداگانه جو ، نمک و فلفل بریزید و با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا در مدت زمان 1ساعت بپزند و جو لعاب بیندازد .
وقتی مرغ كاملا پخت آن را از مواد اضافی جدا كرده و ریش ریش میكنیم .آب مرغ را جدا نگه میداریم.هویج و سیر را رنده كرده و به همراه مرغ و جعفری خرد شده به مواد اضافه میكنیم.
شیر را جدا گانه میجوشانیم و به همراه کره و قارچ خرد شده و آب مرغ به غذا اضافه کنید و اجازه دهید 15 تا 30 دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد ( مراقب باشید جو ته نگیرد ) ، برای سرو سوپ را با خامه مخلوط کنید و در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین نمایید.


نكات:


1) میتوانید قبل از اضافه کردن شیر و قارچ مواد را درون میکسر یا مخلوط کن ریخته و بزنید تا تمام مواد باهم مخلوط شده و یکدست شوند .
2)در صورت تمایل بجای جو میتوانید از 1 لیوان جو پرک استفاده کنید.
3)در صورت تمایل مقداری ذرت و نخودفرنگی هم به سوپ اضافه كنید تا شكیل تر شود.
نوش جان
منبع:سوران



طبقه بندی: سوپ ها، 
برچسب ها: طرز تهیه سوپ قارچ با مرغ و جو، سوپ،  

تاریخ : دوشنبه 28 دی 1394 | 08:52 ق.ظ | نویسنده : رباب مرادی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حریم علم
  •  ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ