تبلیغات
آشپزی آسان - طرز تهیه ترشی لیته

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

طرز تهیه ترشی لیته


مواد اولیه :
بادمجان1 کیلو                                      
فلفل دلمه ای قرمز بزرگ1 عدد                                       
فلفل دلمه ای سبز بزرگ1 عدد                                       
فلفل سبز70 گرم                                       
هویج بزرگ3 عدد                                        
سیر رنده شده3 تا 4 حبه                                    
کلم پیچ سفیدنصف عدد                                    
سرکه1 کیلو                                           
مرزه100 گرم                                        
نعنا100 گرم                                            
ترخون100 گرم                                        
گیشنیز100 گرم                                       
جعفری100 گرم                                      
پونه100 گرم                                     
زردچوبه1 قاشق مرباخوری                             
ترشی لیته

طرز تهیه: 


بادمجانها را خوب بشوئید و کلاه آنها را جدا کنید اما آنها را پوست نکنید. یک لیوان آب و یک لیوان سرکه را در قابلمه بریزید و بادمجانها را در آن بجوشانید. سپس آنها را آبکشی کنید و همراه با سیر چرخ کنید.
کلم، هویج و فلفل ها را خوب بشوئید و در مخلوط کن بریزید تا خوب ریز شوند. سپس آنها را به بادمجان و سیر اضافه کنید. سبزیجات را به ترشی اضافه کنید و نمک و زردچوبه را بریزید. سرکه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ترشی را به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید تا خوب جا بیفتد
.
منبع: سوران



طبقه بندی: ترشی، 
برچسب ها: طرز تهیه ترشی لیته، ترشی، ترشی لیته، ترشیجات،  

تاریخ : شنبه 26 دی 1394 | 03:06 ب.ظ | نویسنده : رباب مرادی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.