تبلیغات
 ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ در هیاهوی گیج این دنیا هر چه را خواستم کنارم هست! جز تو که نیستی نمی آیی...! به حضورت نیازمندم باز ...! #من_فقط_یک_حاجت_دارم--- اللهم عجل لولیک الفرج
فا تولز - ابزار رایگان وبمسترساخت حرفه ای کد متن متحرک
آشپزی آسان - طرز تهیه کتلت قارچ خوشمزه+ راز خوشمزه شدن کتلت  ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

طرز تهیه کتلت قارچ خوشمزه+ راز خوشمزه شدن کتلت


طرز تهیه کتلت قارچ خوشمزه+ راز خوشمزه شدن کتلت


مواد لازم :

 

قارچ : نیم کیلو

 

سیر : ۲ حبه

 

تخم‌مرغ : ۳عدد

 

آرد یا خمیر نان باگت : نصف لیوان

 

سبزیجات معطر : ۲ قاشق

 

نمک و فلفل : به میزان لازم


نکته مهم :

کتلت را در نان بولکی و با پیاز و جعفری خردشده و خیارشور بخورید که لذتی بالاتر از این نیست!

 


دستور پخت :

برای کسانی که محدودیت مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزین‌های سالم‌تری برای گوشت پیدا کنند، کتلت قارچ گزینه خوبی خواهد بود.

ابتدا قارچ‌ها را چرخ کرده و با سبزیجات معطر و خمیر نان باگت مخلوط کنید.

 

بهتر است خمیر نان باگت تازه و نرم باشد، اما اگر چنین خمیری دردسترس نداشتید، می‌توانید از آرد یا پودر خمیر نان باگت استفاده کنید. پس از آن تخم‌مرغ‌ها را به مواد اضافه کرده و در صورت شل بودن مایه، قدری آرد به آن اضافه کنید.

نمک و فلفل و ادویه موردعلاقه خود را همراه با سیرهایی که له کرده‌اید، به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید تا مواد یک‌دست شود.

 

حالا روغن را در تابه‌ای روی حرارت داغ کنید و از مواد اولیه به اندازه یک گردو بردارید و در دست‌تان صاف کنید و در روغن بریزید.

در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک روی کتلت‌ها سرخ شود، سپس روی دیگر کتلت‌ها را سرخ کنید.


رازهای کتلت 

_ آب سیب‌زمینی خام را برای آنکه بوی کتلت نامطبوع نشود، حتما باید گرفت.


_ سیب‌زمینی پخته را حتما باید رنده کرد و نباید آن را همراه گوشت، چرخ کرد. سیب‌زمینی خام را می‌توان چرخ کرد به شرط آنکه آب سیب‌زمینی با گوشت مخلوط نشود.


_ در کتلت گوشت بهتر است از آرد نخودچی استفاده شود، چون کتلت پوک می‌شود و در صورت استفاده از آرد سوخاری و آرد گندم، کتلت، خمیر می‌شود و پوکی مناسبی نخواهد داشت.


_ کتلت با سیب‌زمینی خام هنگام سرخ شدن، روغن کمتری می‌برد و برای کسانی که در مصرف روغن احتیاط می‌کنند، مناسب‌تر است.


_ برای سرخ کردن کتلت با سیب‌زمینی پخته باید در تابه روغن زیاد باشد تا کتلت روغن کمتری به خود بگیرد و بعد هم باید کتلت را روی کاغذ روغن‌گیر گذاشت تا روغن اضافی آن گرفته شود.


_ بهترین سبزی برای کتلت، ترخون و مرزه است که عطر بی‌نظیری به کتلت می‌دهد. می‌توانید یک بار هم زیره را امتحان کنید.


منبع:www.persianpersia.com




برچسب ها: کتلت، کتلت قارچ،  

تاریخ : شنبه 25 مهر 1394 | 02:00 ب.ظ | نویسنده : رباب مرادی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • حریم علم
  •  ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ