تبلیغات
آشپزی آسان - اسنک مرغ...

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

اسنک,www.res2ran.com

اسنک مرغ


مواد لازم (برای 4 نفر ):

 

سینه مرغ بی استخوان : 200 گرم ( برش خورده به صورت نواری باریک )

سیب زمینی : 2 عدد متوسط ( آب پز و رنده شده )

پیاز :1 عدد متوسط

نان تست : 16 ورق

گوجه فرنگی : 2 عدد متوسط ( برش حلقه ای خورده )

پنیر گودا : 8 ورق

سیر : 2 حبه ( رنده شده )

پنیر پیتزا : به مقدار لازم ( رنده شده )

نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

کره : به مقدار لازم 

طرز تهیه :  

در تابه ای مقداری روغن گرم کنید، پیاز را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید  برش های مرغ را همراه با نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید. مواد را مدام هم بزنید و 7-10 دقیقه در همین وضعیت تفت دهید . بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید و بگذارید مواد قدری خنک شوند.

در کاسه ای سیب زمینی رنده شده، پنیر رنده شده، سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید . سپس مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید. سطح خارجی نان ها را با مقداری کره نرم شده پوشش دهید، مقداری از این مخلوط روی 8 ورق از نان های تست بمالید، دو برش از گوجه فرنگی و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید، 8 ورق دیگر از نان های تست را روی نان های آماده قرار دهید و اسنک ها را کمی فشار دهید تا کاملا منسجم شوند و بعد آنها را به مدت 3-6 دقیقه در دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید تا برشته شوند.

 

این اسنک معمولا با سس کچاپ سرو می شود.


 منبع:www.res2ran.com





طبقه بندی: انواع اسنک، 
برچسب ها: اسنک مرغ، انواع اسنک،  

تاریخ : شنبه 25 مهر 1394 | 07:25 ق.ظ | نویسنده : رباب مرادی | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.